Logistiikkatyöntekijöitä Metso Minerals Oy:lle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Varastotyö
Hakuaika päättyy: 30.11.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme Metso Minerals Oy:lle Tampereelle reippaita ja osaavia logistiikkatyöntekijöitä. Nostamme nyt tuotantokapasiteettia ja tulemme palkkaamaan useita uusia työntekijöitä loppuvuoden aikana.

Työtehtäviin kuuluu erilaisia logistiikan töitä, kuten tuotteiden keräily, tuloutus ja hyllytys, sekä muut yleiset varaston ylläpitoon kuuluvat työt.

Edellytykset:

Haemme henkilöitä, joilla olisi jonkin verran aikaisempaa kokemusta varastotöistä. Toivomme oma-aloitteisia työntekijöitä, jotka kantavat itse vastuun omasta työstään ja sen sujumisesta. Kaikista tärkeimpiä ominaisuuksia hakemissamme työntekijöissä ovat innokas asenne työntekoon, ripeä työote sekä halu oppia uutta ja kehittyä työssään. Kokemus SAP-järjestelmän kätöstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Valituilla henkilöillä tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä valmius 2-vuorotyöhön.

Lisätietoja:

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa