Mekaanisia asentajia Metso Minerals Oy:lle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 30.11.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme Metso Minerals Oy:lle Tampereelle mekaanisia asentajia murskainten kokoonpanoon. Nostamme nyt tuotantokapasiteettia ja tulemme palkkaamaan useita uusia työntekijöitä loppuvuoden aikana.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Edellytykset:

Toivomme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta tai alalle sopivaa koulutusta. Arvostamme myös raskaan puolen asennuskokemusta.
Toivomme myös, että hakijoilla on työturvallisuuskortti tai mahdollisuus suorittaa se ennen töiden aloitusta.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa