Ajoneuvoasentaja

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 30.11.2017
Tehtävän kuvaus: Haemme asiakasyrityksellemme Tampereen Hatanpäälle ajoneuvo- / moottoriasentajaa.

Työtehtävät tulevat pitämään sisällään monipuolisia asennustehtäviä isossa ja vakavaraisessa valtakunnallisessa asiakasyrityksessämme.

Työt tulevat kestämään vähintään vuoden 2018 keväälle asti, mahdollisesti pidempään.
Edellytykset: Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta asennustehtävistä tai pitkään jatkunutta harrastuneisuutta autojen tai moottoripyörien parissa toimimisesta.
Työtä tukeva koulutus katsotaan eduksi.
Tarjoamme: Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian.
Lisätietoja: _________

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen henkilöstötyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana. Lue meistä ja työpaikoistamme lisää nordic.fi

Palaa