Pienkonehuoltaja /-asentaja

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 30.11.2017
Tehtävän kuvaus: Haemme vakavaraiselle valtakunnalliselle toimijalle Tampereelle pienkonehuoltajaa / -asentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, työt kestävät arviolta 6-8 kuukautta.

Avoinna on nyt kokonaan uusi näköalapaikka voimakkaasti kasvavassa suomalaisessa asiakasyrityksessämme, jossa he hoitavat asiakkuuksia vuosikymmenten kokemuksella kokonaisvaltaisena tekniikan kumppanina.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asennus- ja tarkistustehtävät.
Edellytykset: Menestyksekäs työn hoitaminen vaatii tarkkaa työotetta sekä tekniikan tuntemusta.
Toivoimmekin, että hakijalla olisi joko aikaisempaa kokemusta tekniikasta koulutuksen tai harrastuneisuuden kautta.
Tarjoamme: Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä ja kestävät arviolta 6-8 kuukautta, mahdollisesti myös pidempään.
Sillä oikealla tekijällä on myös mahdollisuus rekrytoitua vuokrausajan päätteeksi asiakasyrityksemme omaksi työntekijäksi.
Lisätietoja: _________

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen henkilöstötyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana. Lue meistä ja työpaikoistamme lisää nordic.fi

Palaa