Keikkatyöntekijöitä tuotantoon Tampereelle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 10.12.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme reippaita tuotantotyöntekijöitä asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle!
Työnkuva sisältää erilaisia työtehtäviä tuotannon parissa, esimerkiksi ripustamista, pakkaamista ja linjastotyötä. Työ on 2-vuorotyötä ja keikkaluonteista, jolloin tarve saattaa vaihdella viikoittain.

Toivomme sinulta ahkeraa ja ripeää otetta työhön, hyvää fyysistä kuntoa sekä reipasta asennetta! Aiempi kokemus tuotantotöistä katsotaan myös eduksi, muttei ole välttämätöntä. Työkohteeseen on mahdollista kulkea myös julkisilla, joten oma auto ei ole välttämätön.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa