Toimistoassistentti luksusautoliikkeeseen

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Muut toimistotehtävät
Hakuaika päättyy: 26.10.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt.

Luxury Collection Automobiles Oy on Suomen suurin luksus- ja superautojen maahantuoja sekä täyden palvelun erikoisautohuolto. Ferrari, Maserati, Lamborghini, Bentley sekä monet muut automaailman kirkkaimmat tähdet herättävät jokaisessa meissä mielikuvia!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Lempäälään toimistoassistenttia.

Toimit automyyjien ja johdon tukena sekä vastaat myymälän arjen pyörityksestä yhdessä muun tiimin kanssa. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja innostunutta asennetta.
Omaat aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja kirjanpitotehtävistä.

Aiempi kokemus Trafin ja tullin kanssa työskentelystä sekä autoalan ohjelmistojen hallitseminen on sinulle eduksi, mutta tarvittaessa saat siihen myös koulutuksen.

Kotimaisten kielten lisäksi pystyt työskentelemään englannin kielellä. Myös saksan kielen hallinta on sinulle eduksi.

Digitaalisen työympäristön hallinta on itsestäänselvyys. Olet järjestelmällinen ja huolellinen myös rutiinitehtävien kanssa.

Tarjoamme tehtäviä Suomen moderneimmassa autotalossa, kilpailukykyiset edut, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn maailman hienoimpien automerkkien parissa sekä ennen kaikkea innostuneen ja dynaamisen tiimin ympärillesi!
Kerro meille miksi juuri Sinä sopisit osaksi asiakasyrityksemme tiimiä ja lähetä hakemuksesi CV:n kera Nordicin kotisivujen kautta (www.nordic.fi).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme, ja jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa