Myyntipäällikkö

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Esimiestehtävät
Hakuaika päättyy: 26.10.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt.

Luxury Collection Automobiles Oy on Suomen suurin luksus- ja superautojen maahantuoja sekä täyden palvelun erikoisautohuolto. Ferrari, Maserati, Lamborghini, Bentley sekä monet muut automaailman kirkkaimmat tähdet herättävät jokaisessa meissä mielikuvia!

Haemmekin nyt asiakasyrityksellemme Lempäälään luksus- ja superautojen myyntiin keskittyvän autoliikkeen myyntipäällikköä.

Haluat olla osa dynaamista tiimiä, joka toteuttaa asiakkaiden unelmia.
Asiakastyytyväisyyden saavuttaminen on tavoitteena kaikessa tekemisessäsi.
Toimit tiimiesimiehenä ja vastaat automyynnistä omalla esimerkilläsi muita innostaen.

Kotimaisten kielten lisäksi pystyt työskentelemään myös englannin kielellä.
Ymmärrät digitaaliset kanavat ja työkalut osana myyntityötä ja hallitset niiden käytön.

Olet innostunut, oma-aloitteinen ja ennen kaikkea luontaisesti kiinnostunut automaailman huipuista. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja näyttöjä onnistumisista myyntityössä.

Tarjoamme tehtäviä Suomen moderneimmassa autotalossa, kilpailukykyiset edut, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn maailman hienoimpien automerkkien parissa sekä ennen kaikkea innostuneen ja dynaamisen tiimin ympärillesi!

Kerro meille miksi juuri Sinä olisit oikea valinta uudeksi myyntipäälliköksi ja lähetä hakemuksesi CV:n kera Nordicin kotisivujen kautta (www.nordic.fi).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme, ja jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa