Luksus- ja superautomyyjä

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Myynti
Hakuaika päättyy: 26.10.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt.

Luxury Collection Automobiles Oy on Suomen suurin luksus- ja superautojen maahantuoja sekä täyden palvelun erikoisautohuolto. Ferrari, Maserati, Lamborghini, Bentley sekä monet muut automaailman kirkkaimmat tähdet herättävät jokaisessa meissä mielikuvia!

Haemmekin nyt asiakasyrityksellemme Lempäälään luksus- ja superautojen myyntiin keskittyvää automyyjää.

Rakastat autoja ja se näkyy otteissasi.
Aktiivisuus, joustavuus ja oma-aloitteisuus ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle.
Nautit asiakaspalvelusta ja myyntityö palkitsee sinua. Hoidat myyntitapahtumaan liittyvät rutiinityöt huolellisesti ja olet tottunut dynaamiseen alati elävään työympäristöön.

Odotamme aikaisempia näyttöjä onnistumisista myyntityössä. Autoalan ohjelmistojen hallinta on sinulle eduksi. Kotimaisten kielten lisäksi pystyt työskentelemään myös englannin kielellä.

Tarjoamme tehtäviä Suomen moderneimmassa autotalossa, kilpailukykyiset edut, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn maailman hienoimpien automerkkien parissa sekä ennen kaikkea innostuneen ja dynaamisen tiimin ympärillesi!
Kerro meille miksi juuri Sinä sopisit osaksi asiakasyrityksemme tiimiä ja lähetä hakemuksesi CV:n kera Nordicin kotisivujen kautta (www.nordic.fi).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme, ja jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa