Kotipalvelutyöntekijöitä Tampereelle ja Nokialle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 31.10.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita kotipalvelutyöntekijöitä Tampereelle ja Nokialle. Työtä tehdään ikäihmisten kodeissa. Työtehtävät pitävät sisällään kotien ylläpitosiivousta, jutustelua asiakkaiden kanssa, henkilökohtaista avustamista sekä pieniä askareita, kuten kaupassa käyntiä. Siivoustehtävät ovat esimerkiksi pölyjen pyyhintää, imurointia, mattojen tamppausta ja muita kodinhuollon tehtäviä.
Kyseessä on pitkäaikainen työ. Työtunteja on alkuun 20 h/vko. Tunteja on mahdollista saada lisää, kun tehtävät ovat hyvin hallussa ja henkilö voi ottaa enemmän asiakkaita.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Edellytykset: Olet etsimämme henkilö, mikäli:
-olet ehdottoman luotettava, vastuullinen ja sosiaalinen
-vaalit työn jälkeäsi, olet huolellinen ja tarkka
-sinulla on hyvä fyysinen kunto
-sinulla on hygieniapassi ja auto käytössä
-ennen kaikkea olet positiivinen ja reipas henkilö!
Tarjoamme: -hyvän perehdytyksen tehtävään
-monipuolisen työnkuvan
-viihtyisän ja energisen työyhteisön tuen
-vaihtelevan työympäristön
Lisätietoja: Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja työntekijät valitaan sopivien löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa