Rakennusmiehiä Nokialle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 03.11.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


Haemme suurelle Pirkanmaalaiselle asiakasyrityksellemme rakennusmiehiä Nokialle uudisrakennuskohteeseen.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa monipuolista kokemusta rakennusalan työtehtävistä. Edellytyksenä työssä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Oma auto on eduksi, mutta ei välttämätön.

Työt tulevat kestämään vuoden 2017 loppupuolelle. Työssä on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Työt voivat jatkua myöhemmin myös toisessa kohteessa.


Katso myös avoinna olevat muut rakennusalan työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa