Sähköasentajia

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 25.10.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakkaallemme sähköasentajia Tampereelle eri kohteisiin.

Toivomme hakijoilta sähköalan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta sähköasentajan tehtävistä joko teollisuuden tai talotekniikan puolelta.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja tulevat kestämään vuoden 2017 loppupuolelle. Työssä on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Laita hakemus tulemaan joko järjestelmämme kautta tai sitten osoitteeseen tampere@nordic.fi

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa