Kirvesmies

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 02.11.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme rakennusalan asiakasyrityksellemme kahta kirvesmiestä Tampereelle. Kohteina on sekä uudis- että korjausrakentamiskohteita.

Toivommme hakijoilta useamman vuoden kokemusta kirvesmiehen tehtävistä. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oma auto ja kirvesmiehen työkalut ovat eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.

Työt tulevat kestämään vuoden 2017 loppupuolelle. Kohteen valmistumisen jälkeen työt voivat jatkua muilla työmailla.

Jätä hakemus sähköisen järjestelmämme kautta tai laita hakemus sähköpostitse: tampere@nordic.fi

Katso myös avoinna olevat muut rakennusalan työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa