HR-koordinaattori

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Henkilöstöhallinto
Hakuaika päättyy: 25.10.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


Etsimme tuotekehitys- ja IT-palveluita tuottavalle asiakasyrityksellemme HR-koordinaattoria Tampereelle.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa:
-Rekrytointiprosessiin kuuluvat tehtävät, kuten työpaikkailmoitusten laatiminen ja julkaiseminen, yhteydenpito hakijoiden kanssa, työhaastattelujen järjestäminen ja mahdolliset alkuhaastattelut, rekrytointitapahtumiin osallistuminen sekä rekrytoinnin koordinointi yhdessä esimiesten kanssa
-Messujärjestelyt sekä messuille osallistuminen
-Sisäinen ja ulkoinen viestintä ja tiedotus
-Laatuprosessien ylläpito ja dokumentointi sekä
-Yleiset toimiston tehtävät
Edellytykset: Toivomme hakijalta iloista asennetta, huumorintajua sekä kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Tärkeää on myös itsenäinen ja vastuullinen työskentelyote.
Hakemamme henkilö työskentelee myös luontevasti tietotekniikan parissa. Tärkeitä työvälineitä ovat mm. Microsoft Officen sovellukset sekä erilaiset selaimen kautta toimivat järjestelmät. Lisäksi hakijalta edellytetään sujuvaa viestintää sekä suomen että englannin kielellä.
Lisätietoja: Kyseessä on määräaikainen sijaisuus, jonka kesto on alustavan arvion mukaan noin kaksi vuotta. Työt alkavat marraskuussa 2017.

Mikäli koet olevasi hakemamme HR-alan osaaja, täytä hakemus alla olevan linkin kautta.

Palaa