Koneenasentaja

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 31.10.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakkaallemme koneenasentajaa kokopäiväiseen työtehtävään Tampereelle.

Työtehtäviisi tulevat kuulumaan uusien mekaanisten laitteiden ja koneiden asennustehtävät modernissa teknologiateollisuuden yrityksessä.

Toivomme sinulta alalle sopivaa koulutusta tai työkokemusta asennustehtävistä.
Toivomme myös, että sinulla on aito kiinnostus kokoonpanotyötä kohtaan ja omaat hyvät kädentaidot ja teknisen ymmärryksen. Hyvä asenne ja työmotivaatio ovat myös asioita, joita asiakkaamme arvostaa korkealle.

Palkkaus menee oman osaamisen mukaan ja kehittyy työuran edetessä.

Työsuhde tulee alkuun olemaan määräaikainen ja kestoltaan 6-8 kuukautta. Tämän jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa