Keikkatyöntekijöitä teollisuuteen Tampereelle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 25.10.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme keikkatyöntekijöitä teollisuuteen Tampereelle!

Työtehtävät ovat erilaisia ja vaihtelevia tuotannon tehtäviä: pakkausta, ripustusta, pintakäsittelyn avustavia tehtäviä ja/tai varastotöitä. Työt tapahtuvat niin itsenäisesti kuin ryhmässäkin.

Työ on keikkaluonteista, työ tapahtuu 2- tai 3-vuorossa. Työvuorojen määrä vaihtelee asiakasyrityksemme tarpeen mukaan. Keikat voivat olla niin yksittäisiä päiviä kuin pidempiä jaksoja, esimerkiksi 1-2 viikon mittaisia keikkoja. Pidempi työsuhde on myös mahdollinen myöhemmin. Työ on sovitettavissa myös opintojen tai toisen työn oheen.
Edellytykset: -Reipas asenne!
-Joustavuus ja mukautumiskyky
-Kokemus tuotantotöistä on eduksesi, muttei pakollista
-Työturvallisuuskortti eduksi
Lisätietoja: Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana, joten laitathan hakemuksesi pikimmiten! Valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa