Rakennustyöntekijöitä Tampereelle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 26.10.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme suurelle Pirkanmaalaiselle asiakasyrityksellemme useampaa kokenutta rakennustyöntekijää työskentelemään yrityksen Tampereen kohteisiin.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa monipuolista kokemusta rakennusalan tehtävistä. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia tai valmiutta suorittaa koulutus ennen töiden alkua.

Työt tulevat kestämään vuoden 2017 loppupuolelle, mahdollisesti pidempäänkin.

Katso myös avoinna olevat muut rakennusalan työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa