Osa-aikaisia tuotantotyöntekijöitä

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 27.10.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


Haemme asiakkaallemme OSA-AIKAISIA TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Nokialle.

Tehtäväsi muodostuvat tuotannon eri työvaiheista ja pakkaustöistä.
Katsomme eduksesi aiemman tuotantotyökokemuksen sekä työhön soveltuvan koulutuksen, mutta tärkeintä meille on työtä pelkäämätön ja reipas asenne.

Työtunteja on on vaihtelevasti 8-40 tuntia/viikko. Työtuntien määrä on sovittettavissa myös opintoihin tai toisen työn oheen.

Haemme vahvistusta tiiviiseen tiimiin ja arvostamme sinussa:
- positiivista ja aikaansaavaa työskentelyotetta
- kykyä omaksua nopeasti uusia asioita
- joustavuutta
- ammattiylpeyttä
- halua kuulua porukkaan, jossa töitä tehdään yhdessä

Työturvallisuuskortti ja auto ovat välttämättömiä.

Tarjoamme mukavan työilmapiirin ja mahdollisuuden erilaisiin työtehtäviin.


Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakulomake alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa