URACoaching

Sijainti: Uusimaa
Tehtäväalue: Muu
Hakuaika päättyy: 31.12.2019
Tehtävän kuvaus: Me Nordicilla tarjoamme käyttöösi kokeneiden rekrytointikonsulttiemme osaamisen ja syvän alueellisen työmarkkinatuntemuksemme. Kauttamme saat vetoapuja paitsi oman työnhakusi tehostamiseen niin myös talomme täyden tuen sinulle sopivan työn etsinnässä.

Me Nordicilla teemme töitä yhteisen tavoitteen eteen. Tehtävänämme on löytää sinulle koulutuksesi ja työkokemuksesi mukainen työ. Olemme erittäin ylpeitä rekrytointiemme onnistumisesta, jossa osumatarkkuutemme on yli 97%.

Asiakkuusjaksosi starttaa meillä luonnollisestikin henkilökohtaisella tapaamisella, jotta osaamme jatkossa etsiä sinulle näköistäsi työpaikkaa. Samalla varmennamme, että olet varmasti työhaastattelutilanteessa parhaimmillasi ja työnhakuportfoliosi on sekin kunnossa. Henkilökohtaisen tapaamisen aikana käymme kanssasi läpi parannuskohteet sekä muut tekemämme huomiot ja koostamme sinulle selkeän työnhakusuunnitelman sekä aikataulut omaa työnhakuasi tukemaan.
Asiakkaanamme olet mukana työnhauissamme ja ehdokasesittelyissä.

Seuraamme työnhakusi etenemistä ja tarvittaessa autamme sinua nimetyn HR-konsulttimme toimesta kysymyksissäsi. Saat käyttöösi työnhakuun liittyviä vinkkejä ja työnhaun valmennusmateriaalia tarpeiden mukaisesti.

Nordic Henkilöstöpalvelut on kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka toimii Uudenmaan alueen lisäksi Pirkanmaalla, Varsinais- ja Keski-Suomessa sekä Kanta-Hämeessä yli 20 rekrytointiammattilaisen voimin.

Perheyrityksenä oikea palveluasenne merkitsee meille sitä, että teemme mitä lupaamme. Tästä kertoo myös asiakastyytyväisyytemme, meitä suosittelee lähes 99 % yli kolmatta vuotta peräkkäin. Syvä markkinatuntemuksemme ja pitkä kokemuksemme rekrytoinneista takaavat, että työ kohtaa vertaisensa tekijän.

Palaa