CNC-koneistajia

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 30.09.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakkaallemme useampaa CNC-koneistajaa Nokialle.
Etsimme sekä kokeneempia että uransa alussa olevia CNC-koneistajia vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Kyseessä on 4-vuorotyö.

Edellytykset:

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta CNC-koneistuksesta ja CNC-koneistajan koulutus. Hyvin hoidettu aikaisempi harjoittelu- tai työkokemus koneistustehtävissä on perusedellytys. Muita työssä tarvittavia ominaisuuksia ovat reipas työote, hyvä asenne ja halua kehittyä työssä.

Työ sisältää enimmäkseen pitkiä sarjoja. Työnkuvaan kuuluu muutosten tekeminen ohjelmiin ja tarvittaessa myös uusien ohjelmien teko, joten ainakin perustiedot ohjelmoinnista tulisi hallita.

Kiinnostuitko? Älä aikaile vaan laita hakemus tulemaan! Työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa