Muovihitsaaja

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 30.09.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme muovihitsaajaa kokopäiväiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme Muovityö Hiltunen Oy sijaitsee Valkeakoskella.
Asiakasyrityksemme päätuotantoa ovat teollisuuden vaativiin prosesseihin käytettävät muovi- ja komposiittirakenteiset säiliöt ja altaat. Muovituotannon laaja kokemus, prosessiteollisuuden tarpeiden asiantuntemus sekä tarkat valmistusmenetelmät takaavat rakenteiden laadun ja kestävyyden.

Muovihitsaus tehdään kuumalla ilmalla. Kyseessä ei ole sarjatuotanto, vaan yksittäisiä kappaleita.
Työtehtävässä käytettäviä työkaluja ovat mm. sirkkeli, jyrsinhöylä sekä rälläkkä.

Arvostamme aiempaa opiskelu- ja/tai työtaustaa esimerkiksi puuseppäpuolelta. Kaikki kädentaidot ovat plussaa.

Toivomme hakijoilta:
-Hyvää fysiikkaa (työtä tehdään osittain vaikeissa työasennoissa)
-Tarkkuutta ja huolellisuutta
-Vastuullisuutta ja maltillisuutta
-Kykyä työskennellä itsenäisesti ja oppia uutta

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde on määräaikainen ja henkilöstönvuokrauksen kautta. Töitä on tarjolla vähintään vuoden loppuun asti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa