Arjen sankari

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 30.09.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt siivoukseen arjen sankareita.

Oletko tunnettu siitä, että sinulta luonnistuvat hommat kuin hommat? Olet aikaansaava ja rivakka työotteiltasi?

Etsimme nyt asiakkaallemme juuri valmistuneisiin rakennuskohteisiin ympäri Tamperetta tekijää, jolta hommat hoituvat.

Töissä et tarvitse aikaisempaa loppusiivouksen työkokemusta, mutta sitä kuuluisaa asennetta ja halua oppia töiden kautta on löydyttävä senkin edestä.

Loppusiivoojana tulet vastaamaan eri rakennusten loppusiivouksesta, jossa työ pitää sisällään mm. pölyjen imurointia ja pyyhkimistä sekä ikkunoiden pesua. Pääset mukaan rautaiseen osaajaporukkaan, jossa tehdään eikä meinata.

Nyt kannattaa jättää hakemus, sillä valinnoissa ratkaisee tahtotilasi kouluttautua ja päästä osaksi alansa huipputiimiä!

Tarjolla on eripituisia työsuhteita aina vakituisesta työsuhteesta lyhempiin päivätyönä tehtäviin keikkoihin, joissa työt alkavat aina sopimuksen mukaan.

Palkka määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Hae jo tänään, sillä arjen sankarien haastattelut ovat jo alkaneet!

Jätä hakemuksesi osoitteessa nordic.fi/tyopaikat ja kerro osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.

Palaa