Peruspesutaitoinen siivooja

Sijainti: Häme
Uusimaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 30.09.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme aidon asiakaspalveluasenteen omaavia peruspesutaitoisia siivoojia asiakasyrityksellemme Hämeenlinna-Riihimäki-Hyvinkää alueelle.

Sinulta tulisi löytyä aikaisempaa työkokemusta ylläpitosiivouksista, peruspesuista ja vahauksista sekä ikkunanpesuista.
Työn luonne edellyttää ajokorttia, sillä siirtyminen työkohteiden välillä tapahtuu asiakasyrityksemme autolla.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa