Putkiasentaja

Sijainti: Häme
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 30.09.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kahta putkiasentajaa Hämeenlinnaan.
Kyseessä on kokopäiväinen ja määräaikainen työsuhde. Työprojekti kestää vuoden vaihteeseen asti.

Toivomme putkiasentajilta vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme, että sinulta löytyy alalle soveltuva koulutus ja osaat lukea piirustuksia. Työssä pärjääminen edellyttää, että olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työhön.
Työkohteina tulee olemaan kerrostalokohde sekä liikekiinteistökohde.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa