Siivoustyöntekijöitä

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 30.09.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme useampaa siivoojaa kiertävään siivoustyöhön Tampereen alueelle. Työntekijät tulevat liikkumaan asiakasyrityksemme autolla ja toimimaan eri kohteissa työpäivän aikana. Kohteet voivat vaihdella esimerkiksi porrassiivouksesta toimisto- ja liikuntatilojen siivoukseen.

Toivomme hakijoilta:
-Hyvää ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan
-Voimassa olevaa ajokorttia

Aiempi kokemus siivoustöistä ei ole välttämätöntä, kunhan olet kiinnostunut ja innokas oppimaan uutta (sinut perehdytetään työhön).

Mikäli omistat työturvallisuuskortin ja olet kiinnostunut myös rakennusten loppusiivouksista, mainitsethan myös tämä hakemuksessasi.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivien työntekijöiden löydyttyä. Työtunteja on viikossa 30-37,5 tuntia ja kyseessä on päivätyö.
Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa