Tuotannon työntekijöitä valupuolelle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 30.09.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme useampaa tuotannon työntekijää valupuolelle. Työpaikka sijaitsee Kangasalalla.
Työtehtävä tulee olemaan rutiininomaista työtä tehdasympäristössä (sisätyö). Työtä tehdään 2-vuorossa.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai käytännön työkokemusta joko tuotantotyöstä tai rakennusalalta.
Tehtävä edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tulityökortti on eduksi.

Etsimämme työntekijä omaa reippaan ja ahkeran asenteen työntekoa kohtaan.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde on alkuun määräaikainen ja henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta sen jälkeen olisi mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa