Rakennussiivoojia (Tampere)

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 26.09.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme useita rakennusten loppusiivoojia!

Työ on rakennustyömaakohteiden loppusiivousta luovutuskuntoon asti. Siivoustehtäviin kuuluu muun muassa imurointi, rakennusjätteen vieminen, ikkunanpesu, pölyjen pyyhintä ja muu viimeistelysiivous. Työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat Tampereen alueella. Kohteisiin liikutaan asiakasyrityksen autolla. Työ tapahtuu aamuvuorossa klo 7-15. Palkkaus noudattaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Tarjolla on niin kokoaikaista, osa-aikaista kuin keikkaluonteistakin työtä. Tässä on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen! Kerrothan hakemuksessa, millainen työsuhde sinua kiinnostaa.
Edellytykset: Olet tehtävään oikea henkilö, mikäli
-sinulla on reipas työote sekä asenne kohdillaan
-aiempi työkokemus siivoustehtävistä on eduksesi, muttei pakollista
-voimassa oleva työturvallisuuskortti eduksi, mutta ei pakollinen!
-ajokortti on eduksi.
Lisätietoja: Laitathan hakemuksesi heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja mahdollisimman pian – tällä hetkellä tarve on useammalle henkilölle!

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi!

Palaa