Ikkuna-asentaja

Sijainti: Keski-Suomi
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 01.05.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ikkuna-asentajaa Jyväskylään.

Tehtävät koostuvat vanhojen ikkunoiden vaihdoista ja uusien asennuksesta oheistöineen talo- ja muissa kiinteistöyhtiöissä. Työ on osittain reissutyötä, joten valmiutta matkatyöhön tulee olla.

Haemme ikkuna-asennuksista kokemusta omaavaa henkilöä, jolla pysyvät työkalut kädessä ja tiimityöskentelytaidot ovat moitteettomalla tasolla. Arvostamme tarkkaa ja suunnittelevaa työskentelyotetta.

Työt alkavat sovitusti huhti-toukokuun aikana. Palkkaus rakennusalan tessin mukaisesti. Tehtävästä mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakkaan

Jätä hakemuksesi pikimmiten hakulinkin kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa