Aloitteleva kirvesmies

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 06.10.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme suurelle Pirkanmaalaiselle asiakasyrityksellemme uransa alussa olevaa kirvesmiestä Tampereelle uudisrakennuskohteeseen.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä. Eduksesi on, jos olet työskennellyt jo vähän kirvesmiehen tehtävissä tai kirvesmiehen apuna. Hakijalla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti tai valmius suorittaa tarvittava koulutus ennen töiden aloitusta. Omat työkalut, oman auton käyttömahdollisuus ja tulityökortti katsotaan eduksi, mutta nämä eivät ole pakollisia.

Työt tulevat kestämään vuoden 2017 loppupuolelle, mahdollisesti pidempäänkin.

Laita hakemus mahdollisimman pian meidän sähköisen järjestelmän kautta tai laita hakemus sähköpostitse: tampere@nordic.fi

Katso myös avoinna olevat muut rakennusalan työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa