Viimeistelijä / koneistaja

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 23.08.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme viimeistelijää / koneistajaa kokopäiväiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle.
Asiakasyrityksemme on vuonna 2008 perustettu teollisuusalan yritys Hydman Oy.

Viimeistelijän työ on käsityötä mm. koneistettujen kappaleiden hiontaa ja viimeistelyä. Tehtävä on tarkkaa puuhaa ja edellyttää hyvää näkökykyä (pintojen katsomista kuituvalolampulla).

Toivomme hakijoilta:
- metallialan peruskoulutusta ja katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy aiempaa työkokemusta vastaavasta tehtävästä
- ahkeraa työotetta ja hyviä kädentaitoja
- tarkkuutta ja hyvää keskittymiskykyä (viimeistelijä tekee viimeisen silauksen kappaleisiin)

Tarjoamme:

- pitkäaikaisen kokopäivätyön (ei vuorotyötä)
- palkkaus teknologiateollisuuden TES:n mukaan
- työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta tietyn määräajan jälkeen siirtyminen asiakasyrityksen omille palkkalistoille

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa