Rakennustyöntekijöitä Hämeenlinnaan

Sijainti: Häme
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 25.08.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ vaihteleviin rakennusalan tehtäviin Hämeenlinnaan. Työmaat ovat sekä uudis- että saneerausrakentamiskohteita. Tarvetta on sekä kokeneemmille rakennustyöntekijöille että uransa alkupuolella oleville apulaisille.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä.
Edellytykset: Toivomme hakijalta aiempaa työkokemusta rakennusalan tehtävistä ja rakennusalan koulutusta. Ennen kaikkea edellytämme hakijalta motivoitunutta asennetta sekä laadukasta työnjälkeä. Olet valmis fyysiseen työhön ja sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti tai olet valmis suorittamaan siihen vaadittavan koulutuksen.
Tarjoamme: Asiakasyrityksemme tarjoaa rakennuspalveluja vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Laadukas palvelu on heidän toiminnassaan avainasemassa. Asiakkaamme on valmis tarjoamaan hyvälle työntekijälle pitkän työsuhteen.
Lisätietoja: Mikäli koet olevasi hakemamme työntekijä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

HUOM! Etsimme loppukesän ja syksyn 2017 aikana kymmeniä rakennusalan ammattilaisia, mm. apumiehiä, rakennusmiehiä ja laatoittajia. Mikäli olet kiinnostunut rakennusalan töistä, pistä itsestäsi tietoja sivujemme kautta tai sähköpostiin: tampere@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa