Tuotantotyöntekijä, Sastamala

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 30.08.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


Haemme pitkäaikaiselle asiakkaallemme useita tuotantotyöntekijöitä Sastamalaan loppuvuoden ajaksi.

Työtehtäviin kuuluu monenlaisia tuotannon valmistukseen liittyviä tehtäviä. Työtehtäviä on esimerkiksi erilaiset pintakäsittelyyn liittyvät avustavat tehtävät, varastonhallinta sekä logistiikkaan ja tuotteiden kokoonpanoon sekä loppupakkaukseen liittyvät tehtävät.
Edellytykset: Aikaisempi kokemus tai koulutus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on oikea asenne, oma-aloitteinen työote ja into oppia uutta. Edellytämmekin hakijoilta reipasta asennetta sekä valmiutta fyysiseen työhön.

Työt alkavat mahdollisimman pian. Kerrothan hakemuksessasi omasta käytettävyydestäsi.
Työtä tehdään osastosta ja tehtävästä riippuen 1- tai 2-vuorossa.
Tarjoamme: Mikäli haluat päästä tutustumaan alansa johtavaan yritykseen ja tuotannon erilaisiin tehtäviin, täytä hakemus alla olevan linkin kautta! Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Lisätietoja: Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa