Keikkatyöntekijöitä, Sastamala

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 30.08.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt Sastamalassa sijaitseville asiakasyrityksillemme tuotantotyöntekijöitä!

Tarjolla on työsuhteita erilaisten tuotannon tehtävien parista, kuten esimerkiksi kokoonpanoa, ripustusta tai varastotehtäviä. Kyseessä on yleisesti ottaen vuorotyö.

Tarjolla on niin pitkäaikaisempia työsuhteita kuin keikkatöitäkin ja työsuhteen kesto voi vaihdella muutamista päivistä pidempiin jaksoihin.
Edellytykset: Hakijoilta toivotaan oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, intoa oppia uutta ja ennen kaikkea reipasta asennetta! Aiempi kokemus tuotantotöistä on myös eduksi, muttei välttämätöntä. Osaan työkohteista oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen työpaikan sijainnin vuoksi. Myös työturvallisuuskortti on eduksesi.
Lisätietoja: Kiinnostuitko paikoista? Hyvä! Jätä hakemus sähköisen järjestelmämme kautta ja kerro meille millaista työt haluaisit tehdä juuri tässä elämän tilanteessasi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa