Kokoonpanija, Sastamala

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 21.08.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimmekin nyt asiakkaallemme Sastamalan keskustan tuntumaan reippaita kokoonpanijoita vähintään loppuvuoden kestävään työhön.

Työ on kokoaikaista ja työtä tehdään 1-2-vuorossa.
Edellytykset: Toivomme henkilöiltä aikaisempaa kokemusta joko tuotantotyöstä, kokoonpanosta tai vastaavasta käsityöpainotteisesta työstä.
Mikäli erilaiset käsityökalut ovat sinulle tuttuja, niin se katsotaan hakijan eduksi.
Tärkeintä on kuitenkin se oikea asenne ja motivaatio työtä kohtaan. Eikä ole yhtään haitaksi, jos omaat myös tietynlaisen ammattiylpeyden omaa kädenjälkeäsi kohtaan eli kun jotain tehdään, niin tehdään se kerralla ja kunnolla.

Työ alkaa kattavalla koulutuksella, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita ihmeessä hakemuksesi tulemaan. Työpaikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.
Lisätietoja: Mikäli kaipaat lisätietoa asiasta, voit halutessasi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: tampere@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa