Kiertävä siivooja

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 25.08.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA. Tulet liikkumaan joko omalla tai asiakasyrityksemme autolla ja toimimaan useassa eri kohteessa. Kohteet voivat vaihdella esimerkiksi porrassiivouksesta, toimisto- ja liikuntatilojen siivoukseen. Työtehtävät vaihtelevat kohteen mukaan.
Edellytykset: Hakijan eduksi on:
-Ensisijaisesti erinomainen asenne ja reippaus
-Aiempi kokemus siivoustehtävistä (ei välttämätöntä)
-Ajokortti eduksi (osassa kohteissa liikkuminen tapahtuu asiakasyrityksen autolla)
-Mikäli omistat työturvallisuuskortin ja olet kiinnostunut myös rakennusten loppusiivouksista, mainitse myös tämä hakemuksessasi.
Lisätietoja: Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan työntekijän löydyttyä. Työtunteja on viikossa 30-37,5 tuntia. Työt ovat pääasiassa aamuvuoroa, useimmiten alkaen joko klo 6 tai 7. Palkkaus noudattaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Täytä hakemus ja kerro, mitkä työkohteet ja -tehtävät kiinnostavat juuri sinua! Kerro myös käytettävyydestäsi: milloin voisit aloittaa, mihin asti olet valmis työskentelemään ja millainen työsuhde sinua kiinnostaa.
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana!

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa