Ohjelmistosuunnittelija

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: IT
Hakuaika päättyy: 20.08.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakkaallemme ohjelmistosuunnittelijaa (Rest/Web backend developer) kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Asiakasyrityksemme on osa hammashoidon tuotteita ja ohjelmistoja yli 120 maahan vievää Planmeca-yhtiöryhmää. Heidän AssisDent-sovelluksensa on alansa edelläkävijä ja käytössä tuhansilla terveydenhuollon ammattilaisilla ympäri Suomea.
Etsimällämme ohjelmistosuunnittelijalla on koulutustaustana alalta esimerkiksi DI tai AMK –tutkinto, tai osaamista on karttunut muuten käytännön kautta. Työkokemus on aina kova sana, mutta sitä voi olla vähemmänkin, kunhan taito on hyppysissä, rivejä syntyy tehokkaasti ja jälki on siistiä.

Katsomme eduksi:

- C#- ja .NET-kokemusta tai osaaminen Java tai C++-ohjelmoinnista
- Web-osaaminen (JavaScript, HTML, CSS, React, Angular)
- Omat ohjelmointiprojektit ja yleinen harrastuneisuus alalta
- Kokemus rajapintojen kehittämisestä

Katsotaan yhdessä taidoillesi räätälöity tehtävä.
Kyseessä on suorarekrytointi toimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö palkataan suoraan asiakasyrityksellemme.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa