Aulapalveluhenkilö TAY-Palvelut Oy:lle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
Hakuaika päättyy: 20.08.2017
Tehtävän kuvaus: TAY-Palvelut Oy on Tampereen yliopistokonserniin kuuluva yhtiö, joka tuottaa yliopiston tekniset tukipalvelut. Yhtiössä työskentelee noin 75 työntekijää.

Etsimmekin nyt asiakkaallemme Tampereelle asiakaspalveluhenkistä AULAPALVELUHENKILÖÄ.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja se on luonteeltaan kokopäiväinen ja vakituinen.
Edellytykset: Työnkuva on monipuolinen ja tehtäviisi sisältyy etenkin aulan asiakaspalvelua sekä AV-laitteiden käytön opastusta. Muita työtehtäviäsi ovat muun muassa postin ja pakettien käsittely, laite- ja kalustejärjestelyt, tilavarauksista huolehtiminen, yleinen valvonta sekä kiinteistöjen ylläpitoon liittyvät pienimuotoiset työtehtävät. Työaika sijoittuu välille klo 7 – 21.

Hakijalta toivomme erityisesti:
- vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
- kykyä hoitaa useita asioita kerralla ja tarttua toimeen asiassa kuin asiassa
- hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa


Eduksesi katsotaan aikaisempi vahtimestari-, aulapalvelu- tai siihen rinnastettava työkokemus sekä alalle soveltuva palvelualan koulutus. Mainitsethan myös, jos sinulla on jo valmiiksi suoritettuna vartijakortti.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa TAY-Palvelut Oy:n palvelupäällikkö Jari Kivinen puh 050 462 7359, maanantaisin klo 13 – 16, tiistaisin klo 8 -11.

Kiinnostuitko? Laitathan työhakemuksesi ja CV:si sähköisen työnhakujärjestelmämme kautta ja kerrot samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinta tehdään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi siis pikaisesti ja kuitenkin viimeistään 20.8.2017 mennessä.

Palaa