Kokoonpanija

Sijainti: Keski-Suomi
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 18.08.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme teollisuudessa toimivalle asiakasyrityksellemme kokoonpanijaa Jyväskylään. Tehtäviisi kuuluvat hydraulisylintereiden kokoonpano, venttiilien asennus, koeponnistus ja mittauspöytäkirjojen teko.
Edellytykset: Toivomme työhön valittavalta henkilöltä kokemusta tuotannon tehtävistä tai kokoonpanosta. Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työotteeseen.

Odotamme hakijalta valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä.

Eduksi katsotaan hydrauliikan tuntemus.
Tarjoamme: Tarjoamme:
- monipuolisen tehtävänkuvan
- mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Lisätietoja: Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan hakulinkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa