Tuotantotyöntekijä Nokian Raskaat Renkaat Oy:lle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 21.08.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Maailman pohjoisin rengasvalmistaja etsii riveihinsä uusia tekijöitä. Tule ja jätä oma jälkesi yritykseen, jolla on vankka asema maailman johtavana vaativien ajo-olosuhteiden renkaiden valmistajana ja kehittäjänä. Tule mukaan tekemään historiaa huippuyritykseen, jolla on takanaan miljoonia tyytyväisiä asiakkaita, satoja innovaatioita ja maailmanennätyksiä.


Etsimme nyt Nokian Raskaille Renkaille henkilöä tuotannon työtehtäviin.
Edellytykset: Työntekijän tulee olla varustettu oikealla asenteella, ripeällä työotteella ja halulla kehittyä ja oppia uutta. Joustavuus on myös toivottavaa. Aikaisempi työkokemus tuotannon tehtävistä on myös eduksesi. Valituilla henkilöillä tulee olla myös oma auto käytettävissä.
Tarjoamme: Henkilöt palkataan määräaikaiseen tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen, ja työmäärä voi vaihdella tilanteen mukaan. Työtä on tarjolla myös yövuoroissa sekä viikonloppuisin.
Valinnat tehdään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä, haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.


Kyseessä ei ole vuokratyösuhde vaan henkilöt palkataan suoraan Nokian Raskaiden Renkaiden työntekijöiksi. Työt alkavat kattavalla, palkallisella perehdytyksellä.
Lisätietoja: Nokian Raskaat Renkaat kutsuu sinua nyt töihin! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteesta www.nordic.fi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Nokian Renkaat keskittyy ainoana rengasvalmistajana maailmassa tuotteisiin ja palveluihin, jotka helpottavat ihmisten turvallista liikkumista pohjoisissa olosuhteissa. Innovatiivisia renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin markkinoidaan pääosin alueilla, joissa on lunta, metsää ja vuodenaikojen vaihtelusta johtuvat vaativat ajo-olosuhteet. Yhtiö kehittää tuotteitaan tavoitteenaan kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli noin 1,4 miljardia euroa ja henkilöstömäärä vuoden lopussa yli 4 200. Nokian Renkaiden osake on listattu NASDAQ Helsingissä.

Lisätietoja: www.nokiantyres.com

Palaa