Aloittelevia laatoittajia

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 22.09.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme uransa alkupuolella olevia laatoittajia vaihteleviin työkohteisiin Tampereen alueelle. Työt voivat sisältää niin märkätilojen laatoitusta kuin keittiön laatoitustöitä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä.
Edellytykset: Toivomme hakijoilta aiempaa laatoituskokemusta sekä halua kehittää omia laatoitustaitoja. Työn liikkuvuuden vuoksi edellytämme ajokorttia sekä mielellään oman auton käyttömahdollisuutta.
Tarjoamme: Asiakasyrityksemme tarjoaa rakennuspalveluja vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Laadukas palvelu on heidän toiminnassaan avainasemassa. Asiakkaamme on valmis tarjoamaan hyvälle työntekijälle pitkän työsuhteen.
Lisätietoja: Mikäli koet olevasi hakemamme työntekijä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Voit halutessasi tiedustella lisätietoja tehtävästä suoraan Rita Raittilalta (+358 503 557 733).

HUOM! Etsimme syksyn 2017 aikana kymmeniä rakennusalan ammattilaisia, mm. apumiehiä, rakennusmiehiä, laatoittajia jne. työskentelemään Pirkanmaalla! Mikäli olet kiinnostunut rakennusalan töistä, pistä itsestäsi tietoja sivujemme kautta tai sähköpostiin: tampere@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa