Porrassiivooja Tampereelle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 06.10.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


Haemme asiakasyrityksellemme porrassiivoojaa Tampereelle!
Tässä tehtävässä huolehdit kerrostalojen yleisten tilojen, kuten porras-, pesula-, ja saunatilojen puhtaudesta reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Työtä on tarjolla sekä osa-aikaisesti että kokoaikaisesti. Työ alkaa määräaikaisella työsopimuksella. Töiden sujuessa hyvin on pidempiaikainen tai vakituinen työpaikka mahdollinen. Työt voi pääsääntöisesti tehdä klo 7-17 välisenä aikana. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:in mukainen.
Edellytykset: Edellytämme hakijalta:
-Reippautta
-Korkeaa työmotivaatiota
-Kokemusta siivousalan tehtävistä
-Auto ja ajokortti ovat eduksesi
Lisätietoja: Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Työt alkaa mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.
www.nordic.fi

Palaa