Tuotantotyöntekijä, Nokian Renkaat Oyj

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 31.08.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


Maailman pohjoisin rengasvalmistaja etsii riveihinsä uusia tekijöitä. Tule ja jätä oma jälkesi yritykseen, jolla on vankka asema maailman johtavana vaativien ajo-olosuhteiden renkaiden valmistajana ja kehittäjänä. Tule mukaan tekemään historiaa huippuyritykseen, jolla on takanaan miljoonia tyytyväisiä asiakkaita, satoja innovaatioita ja maailmanennätyksiä.


Etsimme nyt asiakkaallemme Nokian Renkaille tuotantotyöntekijää henkilöauton renkaat -yksikköön. Tehtävään valitaan yksi henkilö, joille tarjotaan määräaikainen työsuhde ainakin vuoden 2017 loppuun asti. Työ on kokoaikaista työtä, täysillä työtunneilla. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Edellytykset: Oletko uusi Nokian Renkaiden huippuosaaja? Jos olet omasta työnjäljestäsi ylpeä ja haluat olla paras siinä mitä teet, olet hakemamme henkilö.

Etsimme työntekijöitä, joilta löytyy:
- aikaisempaa kokemusta tai koulutusta prosessiteollisuuden parissa toimimisesta
- tahtotilaa ja oikeaa asennetta
- kättentaitoa ja ripeätä työotetta
- halua kehittyä ja oppia uutta

Aikaisempi työkokemus teollisuuden parista katsotaan eduksi, mutta valinnan ratkaisee viime kädessä kuitenkin juuri oikea asenne ja halu oppia uutta.

Valituilla henkilöillä tulee olla mahdollisuus työskennellä myös yövuoroissa sekä viikonloppuisin.
Valituilla henkilöillä tulee olla myös oma auto käytettävissä.
Lisätietoja: Kyseessä ei ole vuokratyösuhde vaan henkilöt palkataan suoraan Nokian Renkaiden työntekijöiksi. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä.


Nokian Renkaat kutsuu sinua nyt töihin! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteesta www.nordic.fi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Nokian Renkaat keskittyy ainoana rengasvalmistajana maailmassa tuotteisiin ja palveluihin, jotka helpottavat ihmisten turvallista liikkumista pohjoisissa olosuhteissa. Innovatiivisia renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin markkinoidaan pääosin alueilla, joissa on lunta, metsää ja vuodenaikojen vaihtelusta johtuvat vaativat ajo-olosuhteet. Yhtiö kehittää tuotteitaan tavoitteenaan kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli noin 1,4 miljardia euroa ja henkilöstömäärä vuoden lopussa yli 4 200. Nokian Renkaiden osake on listattu NASDAQ Helsingissä.

Lisätietoja: www.nokiantyres.com

Palaa