Kotisiivoojia pitkäaikaiseen työsuhteeseen (Tampere)

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 29.09.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reippaita kotisiivoojia.

Työ on monipuolista kotien ylläpitosiivousta eri kohteiden välillä liikkuen. Työtä tehdään pareittain. Työtehtävät ovat esimerkiksi pölyjen pyyhintää, imurointia, mattojen tamppausta ja muita kodin huollon tehtäviä. Kyseessä on pitkä määräaikainen sopimus, jonka jälkeen on erinomainen mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan omille kirjoille. Työtä on tarjolla sekä kokoaikaisesti että osa-aikaisesti. Työaika voi vaihdella arkisin klo 7-17 välillä. Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Työt alkavat syksyllä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Edellytykset: Olet etsimämme henkilö, mikäli
-olet ehdottoman luotettava ja vastuullinen
-vaalit työn jälkeäsi, olet huolellinen ja tarkka
-sinulla on hyvä fyysinen kunto
-aiempi kokemus siivoustöistä ja ajokortti ovat eduksesi
-ennen kaikkea olet positiivinen ja reipas henkilö!
Tarjoamme: -hyvän perehdytyksen tehtävään
-mahdollisuutta laajentaa omaa työnkuvaa ja edetä vastuullisempiin tehtäviin
-viihtyisän ja energisen työyhteisön tuen
-vaihtuvaa työympäristöä
Lisätietoja: Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja työntekijät valitaan sopivien löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa