CNC-koneistaja

Sijainti: Uusimaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 28.07.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme pitkäaikaiselle asiakkaallemme ammattitaitoista CNC-koneistajaa Kirkkonummelle.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Kyseessä on noin kahden viikon mittainen tuuraus, mutta työt voivat jatkua myös tuurauksen jälkeen. Edellytämme hakijoilta alalle sopivaa koulutusta, aikaisempaa työkokemusta CNC-koneistuksen parista, vuorotyövalmiutta sekä itsenäistä työotetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn CNC-koneistuksen parissa. Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa