Peruspesutaitoisia siivoojia Tampereelle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 26.07.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakkaallemme Tampereelle peruspesutaitoisia siivoojia.

Työtehtäviin kuuluu mm. peruspesut ja vahaukset. Suurin osa kohteista on porraskäytäviä Pirkanmaan alueella. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti (37,5h/vko) ja osa-aikaisesti. Työt sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville aamu-/päivävuoroon.
Edellytykset: Odotamme hakijalta kokemusta peruspesuista sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta.

Ajokortti katsotaan eduksi.
Tarjoamme: Töitä on tarjolla eripituisia jaksoja. Töitä voi olla loppukesäksi, mutta myös pitkälle syksyyn saakka.

Palkkaus kiinteistöpalvelualan Tes:n mukaan.
Lisätietoja: Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Työ alkaa heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa