Ikkunanpesijöitä / siivoojia Tampereen alueelle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 26.07.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


Haemme asiakkaallemme huolellisia ikkunanpesijöitä / siivoojia Tampereelle.
Tarjolla on kokoaikaista ja keikkaluontoista työtä. Töitä on tarjolla myös kotisiivouksen, ylläpitosiivouksen ja loppusiivouksen parissa. Työ on pääasiassa arkipäivisin.
Edellytykset: •rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan
•oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta
•joustavuutta
•aiempi siivouskokemus on eduksi
Lisätietoja: Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Työ alkaa heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa