Laitoshuoltajia Tampereelle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 26.07.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt osaavia laitoshuoltajia eripituisiin työsuhteisiin Tampereelle! Tarjolla on niin lyhyempiä kuin pidempiä työjaksoja.

Työntekijältä toivotaan alan koulutusta tai kokemusta erityisesti ylläpitosiivouksesta ja perussiivouksista. Työ on kokoaikainen ja määräaikainen ja työvuorot ovat aamuvuoroja. Palkkaus noudattaa kiinteistöpalvelualan TES:siä.
Lisätietoja: Tarjolla voi olla myös osa-aikaisia työsuhteita, joten kerrothan hakemuksesi yhteydessä toiveistasi.

Laitathan hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa