Logistiikkatyöntekijöitä AGCO Power Oy:lle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Varastotyö
Hakuaika päättyy: 11.08.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt asiakkaallemme AGCO Power Oy:lle Nokian Linnavuoreen 6 logistiikkatyöntekijää.
Edellytykset: Omaatko sen kuuluisan oikean asenteen ja hyvän työotteen? Onko logistiikka- ja varastotyö sitä ominta osaamistasi tai haluatko vastaavasti kasvaa alan ammattilaiseksi? Voit hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Koulutustaustasi on esimerkiksi ammatillisen perusasteen koulutus, mielellään logistiikan tai varastoinnin puolelta. Myös aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi. Toivomme, että trukki ei olisi sinulle täysin vieras työvälineenä.

Pääasia on kuitenkin, että sinulla on se oikea asenne ja ote työntekoon, sillä tulemme kouluttamaan valitut tekijät tehtäviinsä.
Tarjoamme: Tarjolla on nyt kauttamme paikka maailman johtaviin dieselmoottorien valmistajiin lukeutuvan yrityksen logistiikkaosastolle. Tulet työllistymään kauttamme määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa 2-vuorotyöt alkavat porrastetusti 14.8.2017 eteenpäin ja kestävät aina 29.6.2018 saakka.

Palkka on työsuhteen alussa 13,43 €/h.
Lisätietoja: Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti. Nyt kannattaa hakea!

Palaa