Asentajia moottorikokoonpanoon AGCO Power Oy:lle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 11.08.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt asiakkaallemme AGCO Power Oy:lle Nokian Linnavuoreen 27 asentajaa moottorikokoonpanoon.
Edellytykset: Omaatko sen kuuluisan oikean asenteen ja hyvän työotteen? Onko asennus- ja kokoonpanotyö sitä ominta osaamistasi tai haluatko vastaavasti kasvaa moottorikokoonpanon ammattilaiseksi? Voit hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Koulutustaustasi on esimerkiksi ammatillisen perusasteen koulutus, mielellään konetekniikan alalta tai metallilinjalta. Myös aikaisempi kokoonpanon tai asennuksen työkokemus sekä kokemus käsi- ja paineilmatyövälineiden käytöstä katsotaan eduksesi. Samoin mahdollinen harrastuneisuus koneiden (esim. moottoripyörien, autojen tai maatalouskoneiden) parissa katsotaan eduksesi. Pääasia on kuitenkin, että sinulla on se oikea asenne ja ote työntekoon, sillä tulemme kouluttamaan valitut tekijät tehtäviinsä.
Tarjoamme: Tarjolla on nyt kauttamme paikka maailman johtaviin dieselmoottorien valmistajiin lukeutuvan yrityksen moottorikokoonpanoon. Tulet työllistymään kauttamme määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa 2-vuorotyöt alkavat porrastetusti 14.8.2017 eteenpäin ja kestävät aina 29.6.2018 saakka.

Palkka on työsuhteen alussa 12,80€/h.
Lisätietoja: Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti. Nyt kannattaa hakea!

Palaa