Siivooja

Sijainti: Uusimaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 30.07.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme porrassiivoojia asiakasyrityksellemme heidän siivouskohteisiinsa Helsingin alueelle. Työ on keikkaluonteista.

Työtehtävä tulee pitämään sisällään erilaisten porraskohteiden siivousta ja työskentelyajat ovat arkisin klo 7.00-15.00 / klo 8.00-16.00 välillä (7,5h/päivä).

Sinulta tulisi löytyä siivousalan aikaisempaa työkokemusta. Palkkaus menee kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Työssä tarvitaan voimassa olevaa ajokorttia, sillä työpäivän aikana siirryt kohteesta toiseen asiakasyrityksemme autolla.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa