Rakennustyöntekijä

Sijainti: Uusimaa
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 30.07.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle. Asiakkaamme on toiminut alalla yli 20 vuoden ajan. Heidän asiakkaisiin kuuluu niin rakennuttajat, taloyhtiöt, kunnat, valtio kuin yksityishenkilötkin. Monipuoliseen palvelukokonaisuuteen sisältyy kaikki työvaiheet aina kuntokartoituksesta loppusiivoukseen.

Työ edellyttää:
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- Jonkin verran aiempaa kokemusta rakennusalan työtehtävistä
- Valmiutta fyysiseen työhön
- Rakennusalan koulutus katsotaan eduksi
- Ahkeraa työskentelyotetta

Laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa